producten

Four Reasons

Reuzel

Secret Hair Band

BioSilk

Tangle Teezer

Kérastase

Ibiza Feathers

Orofluido

FOUR REASONS

 

Four Reasons is een complete lijn van trendy producten voor de verzorging, styling en finishing van het haar.

De producten zijn ontwikkeld door de top van professionals uit de haarindustrie en zijn uitermate geschikt voor alle Europese haartypen. De productlijn bevat natuurlijke, intensief verzorgende ingrediënten. Het mooie van dit product is een goede kwaliteit krijgt voor een betaalbare prijs!

 

 

Reuzel

 

Iedere man heeft intussen wel gehoord van de Schorem barbiers uit Rotterdam! Naast de Schorem barbershop runnen de zelfbenoemde scumbag barbers ook een succesvolle lijn met pomades, reuzel. Reuzel is vet van varkens dat vroeger al basis werd gebruikt voor een vet haarproduct. Omdat dierlijk vet stinkt werd appel toegevoegd voor een aangenamere geur. Pomade is een verbastering van het Franse woord voor appel: pomme. De pomades van Reuzel zijn niet gemaakt van dierlijk vet, maar een vette knipoog naar het oerproduct. Reuzel komt in 3 varianten van licht vettig tot zeer vet. Ook de geuren zijn verschillend tussen de rode, groene en roze Reuzel pomade.

 

 

Secret Hair Band

 

De Secret Hair Band is hét ideale elastiekje.

De Secret Hair Band laat geen rand in het haar achter, waardoor je niet de hele dag vast zit aan een paardenstaart.

En dat niet alleen, het elastiekje staat ook nog eens ontzettend leuk in je haar of als armbandje.

 

BIOSILK

 

BioSilk is de enige echte haarverzorgingproductlijn die verrijkt is met natuurlijke zijde en creëert zacht, glanzend en gezond ogend haar. Zijde bevat 17 van de 19 aminozuren in het haar die een sterke gelijkenis vertonen. Deze herstellen beschadigde gedeelten in het haar en creëren een gladde schubbenlaag, versterken het haar en voorkomen dagelijkse beschadiging van “styling tools” en revitaliseren het haar en zorgen voor een zacht, soepel en glanzend resultaat.

 

 

 

Tangle teezer

 

Klitten in uw haar? Tangle Teezer is de oplossing.

Pijnloze ontklitting wordt bereikt door een vaste druk te gebruiken. Daarnaast geeft de borstel een ontspannende hoofdmassage zelfs voor de gevoelige hoofdhuid.

In tegenstelling tot conventionele borstels en kammen, kan de Tangle Teezer worden gebruikt vanaf de haarwortel en vanaf het midden van de haarlengte tot aan de punten. De Tangle Teezers zijn in zowel haarextensions, weaving als in pruiken te gebruiken. Ook geschikt voor krullend haar en afro haar.

 

 

 

Kérastase

 

Kérastase is een merk die uit een aantal verschillende haarproducten bestaat, specifiek voor de bepaalde haarproblemen waar dames vaak dagelijks mee te kampen hebben.

 

De Kérastase producten zijn:

Volumifique, voor fijn en verzwakt haar;

Discipline, voor weerbarstig haar;

Thermiques, voor alle haartypen;

Résistance, voor verzwakt en overbehandeld haar;

Nutritive, voor droog en gevoelig haar.

 

Heb jij een haarprobleem? Wil jij je haar op de juiste passende manier verzorgen? Vraag jouw kapster voor vakkundig advies!

 

 

 

Ibiza feathers

 

De feather extensions van Ibiza Feathers zijn gemaakt van natuurlijke veren van hiervoor speciaal gekweekte hanen. De feather extensions (veren voor in je haar) komen van verschillende farms uit de USA. De veren worden zorgvuldig geselecteerd en geverfd in heldere natuurlijke kleuren. Dankzij de hoge kwaliteit kunnen de Ibiza Feathers hetzelfde worden behandeld als uw eigen haar. Dat betekent dat de veren in je haar gewoon gewassen, geföhnd en gestyled kunnen worden.

 

 

 

 

 

Orofluido

 

Orofluido biedt een complete schoonheidsbehandeling voor het haar. Bevat de kostbare mix van drie oliën:

Argan olie, vloeibaar goud uit de woestijn,

Cyprus olie, pure zijde en Lijnolie voor directe glans.

Deze evenwichtige mix van 3 natuurlijke oliën verbetert, herstelt en versterkt de schoonheid van het haar, waardoor het weer prachtig glanst. De heerlijke geur van amber met een vanille basis zal direct fascineren en je vervoeren in de exotische wereld van het verre Oosten. Orofluido is geschikt voor elk haartype en voor de dagelijkse verzorging van je haar.

 

 

 

 

MADE BY 010LAYOUT

Dé kapsalon van barendrecht